Upoznaj me!

Moja priča

Ljubav

Moja ljubav prema zdravoj prehrani i fitnesu rodila se prije nešto više od 4 godine. Dijetetika. Kolegij na fakultetu koji me najviše zainteresirao i naučio osnovama na kojima mogu biti iznimno zahvalna. Ulazak u svijet fitnesa. Traženje…. Učenje…. Pogreške… Sve ono što neke od vas prolaze – prošla sam i ja. Naučiš, nekad…. Na teži način. Ali naučiš i to je u konačnici najbitnije.

Obzirom da sam sa fitnesom i treninzima krenula kada sam već bila skoro pri kraju sa fakultetom i trebala početi raditi u struci kao viša medicinska sestra, nisam mogla ni slutiti da ću danas biti tu gdje jesam i to što jesam. Nekad hobi – danas karijera.

Posao

Kao medicinska sestra radila sam u bolnici 2 godine, prvo na odjelu kliničke prehrane, a kasnije u hitnoj službi. Iako volim taj poziv, shvatila sam fitnes volim više i odlučila se dodatno educirati u području fitnesa i nutricionizma. Malo po malo, gradila sam svoj biznis i to me dovelo tu gdje jesam – dala sam otkaz u bolnici i danas pomažem ženama da pronađu svoj balans, zavole sebe, mijenjanju svoje životne navike, uživaju u ukusnim zdravim receptima, treninzima, i da unaprijede svoje zdravlje.

Strast

Vjerujem da svojim primjerom najbolje prikazujem da se sve može kad se hoće, da nije uvijek sve idealno, da je fitnes red uspona i padova, da zdrava prehrana može biti ukusna i zabavna, i da treba težiti da budemo najbolja verzija sebe, sa svim nesavršenostima – jer upravo te nesavršenosti nas čine posebnima.

Najveći užitak predstavljaju mi edukacije i kuhanje. Jako volim prenositi znanje, a kuham od svoje desete godine. Veliki sam gurman i kao malu djevojčicu mene natjerati da jedem nešto zdravo bila je nemoguća misija. Baš iz tog razloga, što razumijem da piletina i brokula nisu najfiniji obrok na svijetu, nudim vam puno više od „piletine i riže“ i kroz svoj rad pokazujem da uz uživanje u prehrani i treninzima možete doći do željenih rezultata.