ONLINE COACHING

Pročitajte detalje, naručite željenu uslugu ili mi se javite sa pitanjima.

ONLINE COACHING

12 WEEKS ONLINE COACHING

Zbog očuvanja kvalitete svojih usluga, broj mjesta je ograničen te su dostupne liste čekanja.

Online coaching predstavlja mentorski program u trajanju od minimalno 12 tjedana, koji uključuje sve aspekte fitness lifestyle-a: program treninga (kod kuće ili u teretani), plan prehrane i psihološku podršku. 

Svojim klijenticama nudim maksimalno posvećen pristup kako bismo na najlakši mogući način ostvarile vaše ciljeve, te da zdrav i aktivan način života postane dio vaše svakodnevice.

Ono čemu težim kroz svoj rad je povezanost: mind – body – soul, aspekt koji zadovoljava sve tri komponente nužne za ostvarivanje životnog balansa.

Neovisno o tome koji je vaš cilj:

smršaviti i oblikovati tijelo

izgraditi mišićnu masu

poraditi na tehnici izvođenja vježbi

izgraditi samopouzdanje

popraviti odnos sa hranom (ukoliko je prisutan poremećaj u prehrani)

poboljšati zdravlje: ako imate Hashimoto, policistične jajnike, hormonalni disbalans, povišen krvni tlak, anemiju, intolerancije na određenu hranu, Celijakiju, Chronovu bolest, izostanak menstruacije, posturalne probleme, ozljede… svakom od navedenih problema pristupamo individualno kroz prehranu, trening i suplementaciju

 

… tu sam da vam pomognem i olakšam vaše putovanje.

Fitnes je zaista predivan ako se pristupi na ispravan način, i tu sam da vam to i dokažem. Zajedno smo jače i nema toga što ne možemo ostvariti!

U sklopu online vođenja dobivate:

  • Individualni plan prehrane
  • Individualni program treninga
  • Tjedni izvještaj, praćenje napretka i uvođenje korekcija
  • Konzultacije po dogovoru
  • GRATIS E-knjigu NutriPRO, kroz koju ćete na jednostavan način naučiti osnove nutricionizma. Cilj je da kroz dugoročnu suradnju dođemo do vaše idealne prehrane od koje nikad nećete poželjeti odustati, a NutriPRO će vam omogućiti znanje i fleksibilnost, kako nikad ne biste bili u strahu odstupati od plana

Naša komunikacija se odvija putem WhatsAppa-a, gdje sam svakodnevno dostupna za sva vaša pitanja, pregled obroka, pregled i korekciju tehnike na vježbama, kao i da vas motiviram na vašem fitnes putovanju.

  • Poštivanje plana i dogovora
  • Redovno slanje slika obroka
  • Slanje snimki izvedbi vježbi kako bih vam mogla korigirati formu
  • Dnevni i tjedni izvještaji, sukladno dogovoru

Svaka uspješna suradnja, uspješna je ukoliko se ostvari kvalitetan odnos mentor-klijent, zasnovan na povjerenju. Tu sam da vam budem prijatelj, da se osjećate sigurnima sa mnom podijeliti sve svoje borbe, da sve redovno ispratimo, jer jedino tako sve može biti u potpunosti prilagođeno vama i dovesti vas do rezultata na najbrži mogući način. 

Ono što bih voljela da shvatite je da nisam stroga mentorica, ali da svoje obaveze i moje vrijeme morate ispoštovati. Nitko vam ništa neće zabraniti, uvijek me možete sve pitati i dobiti ćete iskren odgovor. Vaša transformacija ne kreće bankovnom transakcijom. Ono što kupujete jesu alati da dostizanje vaših ciljeva, ali praktični dio nitko ne može odraditi osim vas samih.

Ukoliko ste spremne ozbiljno se primiti posla, upijati i primjenjivati savjete, dobrodošle ste u moj tim i nema šanse da će rezultati izostati. Još nisam upoznala osobu koja se dovoljno trudila, a da nije uspjela!

Za ponudu i više informacija pošalji mi poruku da vidimo na koji način ti mogu pomoći:

Fitness Community

Prijateljska komunikacija i razumijevanje temelj je naše zajedničke suradnje 🙂

Iza sebe imam preko 1200 zadovoljnih klijentica, a kako bih osigurala maksimalnu kvalitetu svojih usluga, prijave za individualne pristupe otvaram i zatvaram sukladno popunjenosti kapaciteta.

0
godine iskustva u fitness industriji
0 +
zadovoljnih klijentica
0 +
online vođenja do transformacije