PREHRANA

Pročitajte detalje, naručite željenu uslugu ili mi se javite sa pitanjima.

E-BOOK: POBIJEDI SVOJE KOMPULZIVNO PREJEDANJE

Jedan od najčešćih poremećaja u prehrani koji se javlja u fitness krugovima u posljednje vrijeme je kompulzivno prejedanje.

Problem koji najčešće kreće iz: neznanja, prerestriktivnih dijeta i isključivanja skupina namirnica te velikim dijelom i emocionalnog nezadovoljstva, a završava gubitkom kontrole, prejedanjima u ogromnim količinama i posljedično – krivicom i narušenom slikom o sebi. Osoba koja se kompulzivno prejeda u stanju je pojesti više od 2000kcal za manje od 30 min. 

Problem je što ovaj poremećaj napreduje, u počecima se „šulja“ da nismo ni svjesni da imamo problem, i vremenom ide samo na gore – prejedanja su češća, porcije veće, a posljedično nezadovoljstvo osobu jako koči u brojnim životnim segmentima (epizode anksioznosti i depresije, izbjegavanje druženja koja su u vezi sa hranom, želja za odustajanjem od treninga..).

Kao osoba koja je prošla ovaj poremećaj u prehrani i borila se s njim duže od godinu ipo dana, mogu vam reći – moguće je! Trebalo je par mjeseci rada na sebi, učenja, ispravljanja krivih uvjerenja i mitova koji neopravdano kruže fitnes krugovima. Osobno, rad sa psihologom mi je uvelike pomogao u rješavanju ovog problema, a svoje iskustvo sam prenijela u ovaj priručnik.

Priručnik će vam dati odgovore na sljedeća pitanja:

  • Što je kompulzivno prejedanje
  • Zašto nastaje kompulzivno prejedanje
  • Utjecaj kompulzivnog prejedanja na probavni sustav (sa medicinskog stajališta)
  • Mitovi u prehrani
  • Pitanja koja morate sebi odgovoriti ako zaista želite shvatiti srž svog problema
  • Tips&Tricks kako si samopomoći

Kao osoba koja je prošla ovaj problem, najbolje vas mogu razumjeti i staviti se u vaše „cipele“. Baš iz tog razloga sam na kraju priručnika nadodala prepiske iz svog dnevnika i dopisivanja sa psihologom kako bi vidjele da nisam bila ništa bolja od vas. Mnoge djevojke su najviše zahvalne baš na tom dijelu.

Danas, više od dvije godine kasnije, mogu vam reći da živim život punim plućima, kompulzivno prejedanje je daleko iza mene i konačno živim balans koji zagovaram 🙂

Fitness Community

Prijateljska komunikacija i razumijevanje temelj je naše zajedničke suradnje 🙂

Iza sebe imam preko 800 zadovoljnih klijentica, a kako bih osigurala maksimalnu kvalitetu svojih usluga, prijave za individualne pristupe otvaram i zatvaram sukladno popunjenosti kapaciteta.

0
godine iskustva u fitness industriji
0 +
zadovoljnih klijentica
0 +
poslanih recepata, planova prehrane i treninga
0 +
online vođenja do transformacije