PREHRANA

Pročitajte detalje, naručite željenu uslugu ili mi se javite sa pitanjima.

FITLEAICIOUS - Zavirite u svijet zdravijeg kuhanja

Želite naučiti zdravije kuhati? Fale vam ideje za obroke? Dosta vam je čudnih i nepoznatih namirnica? Znači vam znati nutritivnu i kalorijsku vrijednost obroka? U tom slučaju FITLEAICIOUS e-kuharica pravi izbor za vas!

Pozdrav svima! Ako pratite moj rad posljednjih par godina, onda sigurno znate da kad sam ušla u svijet nutricionizma i zdrave prehrane, prvo što sam krenula je bilo: zdravo kuhati. Još od malih nogu voljela sam gledati svoju prabaku kako je vješta u kuhinji, a svaki njezin obrok, neovisno bio slatki ili slani, je uvijek bio savršen. Svoje prve palačinke sam napravila sa 9 godina, i nećete vjerovati ali… bilo je uspješno! Još onda se javila ljubav prema kuhanju, a prije točno 5 godina kreirala sam prvi zdravi recept.

U mojim počecima objavljivanja na Instagramu, sve je krenulo upravo sa slikama zdravih obroka kao #foodstagram. Ljudi su prepoznali kreativnost mojih obroka, pa ih i danas rado kreiram za svoju publiku i naravno – klijente, za koje slažem individualni plan prehrane.

Ideja za kreiranje moje prve e-kuharice leži u meni već duže vremena, a kako su me u posljednje vrijeme sve češće i moji pratitelji pitali: “Leonarda, kad možemo očekivati tvoju e-kuharicu?”, odlučila sam uložiti puno ljubavi da široj masi ponudim nešto drugačije, nešto po čemu ćete prepoznati moj rad, jer, u sve što radim, dajem se maksimalno. To je glavni razlog zašto mi se klijenti rado vraćaju i kupuju moje usluge i proizvode.

Jako je bitno da svi ostvare balans i zdrav odnos sa hranom.

Moj cilj je bio i ostao – pokazati drugima da zdravi recepti mogu biti jednako ukusni, čak i ukusniji nego klasični recepti, koji nerijetko obiluju: šećerima i masnoćama. I svoje klijentice educiram kako da kuhaju zdravije, mijenjaju namirnice, da se skoro svaki recept i junk obrok može napraviti nutritivno bogatiji.

Ključ dugoročne održivosti je u fleksibilnosti.

Sve se može jesti, ali je potrebno pametno dozirati. Većina mojih recepata sadrži notu fleksibilnosti, te od mene nikad nećete čuti da nešto ne smijete jesti. Ako preporučim da se nešto zamijeni boljom opcijom, uvijek ću dati i adekvatno objašnjenje zašto je baš to bolje.

Nijedna namirnica ne deblja. Nijedna namirnica nije loša. Problem je jedino u količini, a cilj recepata koje ja kreiram je upravo da imate ukusne obroke koji nisu toliko kalorični, tako da svatko može uživati u njima, neovisno želi li smršaviti, održavati kilažu ili dobiti koji kg.

E-kuharica koju sam kreirala za vas je PUNO VIŠE od samo recepata. U njoj ćete pronaći:

16 SLATKIH & 14 SLANIH RECEPATA

Sadržaj:

Kuharica sadrži moje najbolje recepte za: krafne, palačinke, deserte, kolače i torte, a od slanih recepata možete očekivati razne mesne, posne i riblje recepte. Većina je brzo&jednostavno friendly, te ih lako možete ponijeti sa sobom u školu, na faks, na posao, a neki su idealni za blagdane i kada vam dolaze gosti.

SPECIAL EDITION:

CIJENA:

19 €

Napomena: Prilikom prijave molim Vas da navedete odakle uplaćujete (HR ili inozemstvo). Hvala!

Fitness Community

Prijateljska komunikacija i razumijevanje temelj je naše zajedničke suradnje 🙂

Iza sebe imam preko 1200 zadovoljnih klijentica, a kako bih osigurala maksimalnu kvalitetu svojih usluga, prijave za individualne pristupe otvaram i zatvaram sukladno popunjenosti kapaciteta.

0
godine iskustva u fitness industriji
0 +
zadovoljnih klijentica
0 +
online vođenja do transformacije