PREHRANA

Pročitajte detalje, naručite željenu uslugu ili mi se javite sa pitanjima.

INDIVIDUALNI PLAN PREHRANE

+

STANDARDNI PLAN PREHRANE ili ZDRAVSTVENI PLAN PREHRANE

Zdrava i balansirana prehrana ne mora biti patnja i odricanje. Ukoliko pratite sadržaj mog Instagram profila i Youtube kanala, već ste mogle vidjeti da sam osmislila jako puno zdravih recepata, što slatkih, što slanih, kako za vrijeme provođenja plana prehrane ne bi imale osjećaj da se ičeg odričete. Cilj je da: uživate u prehrani, ne da se izgladnjujete, da pronađete one opcije koje vama najviše odgovaraju, upoznate sebe i dugoročno unaprijedite svoje prehrambene navike. Nikada na plan prehrane nemojte gledati kao na „dijetu“ koju jedva čekate završiti. Jednom kada osjetite benefite zdrave i balansirane prehrane te dobrog osjećaja, više se nikad nećete poželjeti vratiti starim navikama. Cilj plana prehrane je da upoznaš svoje tijelo i ono što mu odgovara te da dugoročno unaprijediš svoje prehrambene navike.

Prije upuštanja u suradnju potrebno je odgovoriti na par pitanja koja vam postavljam u mailu. Ukoliko smo obje složne za suradnju, šaljem podatke za uplatu. Nakon poslane potvrde o uplati dobivate upitnik koji je potrebno detaljno ispuniti te na temelju kojeg ja sastavljam plan prehrane za vas. Nema zabranjenih namirnica, kao ni must-have namirnica, možeš navesti ono što voliš jesti, kao i ako imaš neke recepte koje želiš u svom planu. Na taj način ćeš se sigurno lakše pridržavati plana. Sa mnom možeš biti potpuno iskrena i kad pogriješiš – i sama sam na svom fitnes putovanju puno toga prošla stoga su usponi i padovi normalni i prisutni kod svake osobe.

Standardni plan prehrane namijenjen je svim zdravim rekreativcima, dok zdravstveni plan prehrane sastavljam ukoliko imate bilo koji zdravstveni problem koji iziskuje poseban pristup prehrani (npr. hipotireoza, policistični jajnici, dijabetes, gastritis…). Bez obzira na naziv zdravstveni , to nije nikakav bolnički plan prehrane. Vi ćete I dalje moći uživati u ukusnim zdravim receptima, ali ćemo izbor i kombinaciju namirnica morati prilagoditi zdravstvenom statusu. U slučaju zdravstvenog pristupa, u sklopu plana prehrane dobiti ćete i najnovije kliničke smjernice za prehranu.

Plan prehrane se sastavlja za 7 različitih dana – broj obroka prema dogovoru. Možemo uklopiti namirnice koje volite, a isključiti one koje ne volite. Nećete biti prisiljavane jesti nešto što ne volite, a imate i opciju da navedete koje namirnice / recepte biste voljeli imati u svom planu.

Isti plan prehrane možeš ponavljati iz tjedna u tjedan dokle god daje željene rezultate ili dok ti ne dosadi

Tjedan dana nakon početka provođenja plana potrebno je poslati izvještaj, te ukoliko je potrebno, uvodimo korekcije.

Za vrijeme naše suradnje sam dostupna na mailu za sva vaša pitanja. Suradnja traje mjesec dana od primitka plana prehrane, te od svake klijentice očekujem redovno javljanje na tjednoj bazi.

Ukoliko imate postavljenu medicinsku dijagnozu koja zahtijeva pristup prehrani sa zdravstvene strane, plan prehrane može iziskivati isključivanje određene namirnice / skupine namirnica.

Uz plan dobijete aktualne smjernice kojih se potrebno pridržavati.

Zdravstveni plan ne znači BOLNIČKI plan prehrane, nešto restriktivno, bljutavo i bezukusno – i dalje ćete moći jesti ukusne obroke prilagođene vama i vašem cilju.

Svakoj klijentici koja se odluči na plan prehrane poklonim i E-book sa osnovnim informacijama (popis namirnica, kako pripremati hranu na zdraviji način + odgovori na aktualne teme)

LINK ZA E-BOOK: https://leonardarizvic.com/prehrana-ebook-pobijedi-svoje-kompulzivno-prejedanje/

  • Veganski planovi prehrane nisu u ponudi
  • Ne sastavljam planove prema željama (keto, LCHF, cikliranje UH, PALEO…) nego isključivo prema tome što smatram da je za vas najbolja i najzdravija opcija u datom trenutku

Pošalji mi poruku da zakažemo konzultacije i vidimo na koji način ti ja mogu pomoći:

Fitness Community

Prijateljska komunikacija i razumijevanje temelj je naše zajedničke suradnje 🙂

Iza sebe imam preko 1200 zadovoljnih klijentica, a kako bih osigurala maksimalnu kvalitetu svojih usluga, prijave za individualne pristupe otvaram i zatvaram sukladno popunjenosti kapaciteta.

0
godine iskustva u fitness industriji
0 +
zadovoljnih klijentica
0 +
online vođenja do transformacije