PREHRANA

Pročitajte detalje, naručite željenu uslugu ili mi se javite sa pitanjima.

NUTRIPRO – pomičemo granice edukacije

Savršen plan prehrane ne postoji?

Što ako bih vam rekla da je zaista moguće imati savršeni plan prehrane, i da ćete si ga sastaviti SAMOSTALNO? Iako zvuči nemoguće, dokazat ću vam suprotno! Nakon 5 godina skupljanja znanja i iskustva u području nutricionizma, vrijeme je da vam predstavim nešto što ste, vjerujem, svi dugo čekali. Vodič u formi e-knjige, pružiti će vam pitke informacije iz područja nutricionizma i omogućiti vam znanje kako biste mogli sami sebi kreirati savršen plan prehrane za svoje potrebe.

Ovaj vodič je nastao iz želje da vam omogućim kvalitetne informacije o namirnicama, prehrani i zdravijoj pripremi obroka. Informacije koje ćete dobiti ne samo da će vas pripremiti za samostalno kreiranje jelovnika nego će vas pripremiti i za život.

Usudite se pokušati!

Potrudila sam se da vam na jednostavan i zanimljiv način približim najvažnije teme, a ostatak je na vama. Jednom kada krenete primjenjivati sve što ćete naučiti kroz ovaj vodič – granica više nema! Teme prolazimo zajedno korak po korak, tako da se ne morate brinuti da će vam nešto biti jako komplicirano. Ne samo da će vam omogućiti kreativnost, da ćete zaista uživati u obrocima i jesti ono što volite, nego ćete naučiti slušati svoje tijelo, a rezultati koje ćete ostvarivati će vas dodatno motivirati da istražujete još više.

 

Čekaju vas: edukativne teme, video lekcije, slikovni primjeri, primjeri jelovnika + special edition šalabahteri koje ćete uvijek imati nadohvat ruke.

NARUČI SVOJ PRIMJERAK:

30 €

I to nije sve! Za vrijeme trajanja promocije, prvih 15 prijava dobiva gratis 30 min individualnih online konzultacija, dok svi ostali ostvaruju -15% na istu uslugu, koju možete iskoristiti unutar mjesec dana od kupnje vodiča. Individualne online konzultacije – PROVJERI KLIKOM OVDJE

Vodič je u formi e-knjige (PDF) sa uključenim video lekcijama i jednom kada ga kupite ostaje vam trajno.

Fitness Community

Prijateljska komunikacija i razumijevanje temelj je naše zajedničke suradnje 🙂

Iza sebe imam preko 1200 zadovoljnih klijentica, a kako bih osigurala maksimalnu kvalitetu svojih usluga, prijave za individualne pristupe otvaram i zatvaram sukladno popunjenosti kapaciteta.

godine iskustva u fitness industriji
0
zadovoljnih klijentica
0 +
online vođenja do transformacije
0 +