PREHRANA

Pročitajte detalje, naručite željenu uslugu ili mi se javite sa pitanjima.

ŠTO TE JEDE? E-knjiga

ŠTO TE JEDE?

Pristup kompulzivnom prejedanju u fitnesu

Još u listopadu 2019. godine objavila sam svoj prvi priručnik u formi e-booka koji se zvao “Pobijedi svoje kompulzivno prejedanje”. Taj priručnik se zasnivao na mom osobnom iskustvu i predstavljao je dnevnik mog puta u borbi sa poremećajem u prehrani kao i tips & tricks za stvari koje su meni pomogle.
Kada sam prvi put iznijela problem javno, javile su mi se brojne osobe koje se bore sa istim problemom, što ne osporava niti činjenica da se za taj priručnik odlučilo stotine čitatelja.
Od tog dana pa i danas, poremećaji prehrane predstavljaju veliko područje mog interesa. Koliko god bilo teško raditi sa osobama koje se bore sa PUP-om, meni je donijelo veliko znanje i iskustvo jer, da nije bilo tih žena koje su mi iskazale povjerenje, ja ne bih mogla niti sanjati da napišem nešto ovako. Da se razumijemo, nešto ovog tipa vam ne bih mogla ponuditi niti sastaviti preko noći. Tko prati moj rad, sjeća se i istraživanja od prije godinu dana koje sam radila preko Story ankete, kao i videa na Reels-ima u kojima sam podijelila neke savjete.
Danas, skoro 4 godine kasnije, dostupna je moja knjiga koja objedinjuje: medicinu, nutricionizam, fitnes, psihologiju i osobno iskustvo, jer da bi se problem ikad riješio HOLISTIČKI PRISTUP je neophodan.

Kome je namijenjena ova knjiga?

Sadržaj knjige:

Info: Knjiga je skup znanja i osobnih savjeta te može pripomoći rješavanju problema, nekima djelomično, nekima u cijelosti. Većini osoba sa poremećajem prehrane je potrebno da budu individualno uključeni u rad sa trenerom, nutricionistom i psihoterapeutom.

Fitness Community

Prijateljska komunikacija i razumijevanje temelj je naše zajedničke suradnje 🙂

Iza sebe imam preko 1200 zadovoljnih klijentica, a kako bih osigurala maksimalnu kvalitetu svojih usluga, prijave za individualne pristupe otvaram i zatvaram sukladno popunjenosti kapaciteta.

0
godine iskustva u fitness industriji
0 +
zadovoljnih klijentica
0 +
online vođenja do transformacije