Raznolikost ponude. Prihvatljive usluge za sve.

Ovdje možete pronaći sve moje usluge. Pročitajte detalje, naručite željenu uslugu ili mi se javite sa pitanjima.

BEACH BODY PROGRAM

BEACH BODY PROGRAM - Do željenih rezultata kroz zanimljive i izazovne treninge

Po konceptu Beach Body Challenge-a, BBP je izazovni program treninga u trajanju od 6 tjedana, a primarni cilj su mršavljenje i oblikovanje tijela.

Što ulazi u sklopu BBP:

2

Kako vaš rezultat ne ovisi isključivo o treninzima, nego i o prehrani, mentalnom zdravlju i korisnim informacijama, te osobno zagovaram CJELOKUPAN pristup, uz treninge dobivate i:

 • E-book sa 15 jednostavnih i ukusnih recepata idealnih za ljetne dane
 • PDF knjižicu rad na sebi
 • Odgovore na najčešće postavljena pitanja sudionica izazova

Program je u formi PDF-a i jednom kad ga kupite ostaje vam zauvijek.

Prilikom prijave navedite želite li kućni program ili program u teretani.

250 kn / 34 €

199 kn /

27 €

  BOOTY BY LEA

  leonarda rizvic

  300 kn / 40 €

  PUNO EDUKATIVNOG MATERIJALA:

  PROGRAM TRENINGA UKLJUČUJE:

  Online program treninga s akcentom na gluteus (GYM + HOME)

  Drage djevojke i žene, na ovom programu sam radila mjesecima kako bih vam mogla ponuditi kompletan program sa mnoštvom korisnih informacija. Ovaj program je namijenjen svakoj od vas koja želi raditi na postizanju ženstvenog oblika tijela – obline na pravim mjestima & oblik pješčanog sata. Bez obzira što je malo veći naglasak stavljen na gluteus, zagovaram skladnost, tako da je ovo kompletan program u kojem trenirate cijelo tijelo.

  Program je u formi E-book-a, dostupan Worldwide i jednom kad ga kupite ostaje vam zauvijek.

  *prilikom naručivanja navesti koja opcija plaćanja vam najviše odgovara

  BUILD & TONE

  320 kn / 43 €

  PUNO EDUKATIVNOG MATERIJALA:

  PROGRAM TRENINGA UKLJUČUJE:

  Online program treninga (GYM)

  Drage djevojke i žene, vjerujem da među vama ima jako puno vas koje trenirate ili želite trenirati u teretani, ali ste pomalo izgubljene i ne znate odakle krenuti. Što je bitno, a što manje bitno, koje vježbe izabrati kako bi dugoročno ostvarivale napredak…? Iz tog razloga, osmislila sam za vas program treninga koji vam daje odgovor na sva ta pitanja! I ja sam bila početnik, gubila dosta vremena u teretani, treninzi su mi bili predugi, bez glave i repa, a sukladno tome ni rezultati nisu išli u smjeru u kojem sam željela. Upravo iz tog razloga, kako se više ne bi gubile, kako bi osigurale kontinuirani napredak i dobile osnovno potrebno znanje, sam svoje znanje i iskustvo pretočila u Build&Tone.

   

  Build&Tone je program treninga osmišljen na način da izgradite i oblikujete svoje tijelo i mišiće. Osobno, po principima ovog treninga sam trenirala skoro godinu dana i to je bio period u kojem sam napravila najveću razliku u svom izgledu: dodala mišićnu masu i oblikovala tijelo. Naravno, u kojem smjeru će vaš napredak ići će uvelike ovisiti i o prehrani, stoga sam u sklopu programa uklopila i smjernice kako da posložite svoju prehranu sukladno postavljenom cilju.

  Program je u formi PDF-a i dostupan je Worldwide. Jednom kada ga kupite ostaje vam zauvijek.

  58 stranica kvalitete i znanja. Pokrila sam vas sa svih strana. Na vama je da pročitate, naučite, primijenite i rezultati neće izostati.

  Sa sigurnošću mogu tvrditi da ovakav program naše tržište još nije vidjelo.

  *prilikom naručivanja navesti koja opcija plaćanja vam najviše odgovara

  INDIVIDUALNI PLAN PREHRANE

  +

  STANDARDNI PLAN PREHRANE

  250 kn /

  34 €

  ZDRAVSTVENI PLAN PREHRANE

  350 kn /

  47 €

  Zdrava i balansirana prehrana ne mora biti patnja i odricanje. Ukoliko pratite sadržaj mog Instagram profila i Youtube kanala, već ste mogle vidjeti da sam osmislila jako puno zdravih recepata, što slatkih, što slanih, kako za vrijeme provođenja plana prehrane ne bi imale osjećaj da se ičeg odričete. Cilj je da: uživate u prehrani, ne da se izgladnjujete, da pronađete one opcije koje vama najviše odgovaraju, upoznate sebe i dugoročno unaprijedite svoje prehrambene navike. Nikada na plan prehrane nemojte gledati kao na „dijetu“ koju jedva čekate završiti. Jednom kada osjetite benefite zdrave i balansirane prehrane te dobrog osjećaja, više se nikad nećete poželjeti vratiti starim navikama.

  Prije upuštanja u suradnju potrebno je odgovoriti na par pitanja koja vam postavljam u mailu. Ukoliko smo obje složne za suradnju, šaljem podatke za uplatu. Nakon poslane potvrde o uplati dobivate upitnik koji je potrebno detaljno ispuniti te na temelju kojeg ja sastavljam plan prehrane za vas.

  Standardni plan prehrane namijenjen je svim zdravim rekreativcima, dok zdravstveni plan prehrane sastavljam ukoliko imate bilo koji zdravstveni problem koji iziskuje poseban pristup prehrani (npr. hipotireoza, policistični jajnici, dijabetes, gastritis…). Bez obzira na naziv zdravstveni , to nije nikakav bolnički plan prehrane. Vi ćete I dalje moći uživati u ukusnim zdravim receptima, ali ćemo izbor i kombinaciju namirnica morati prilagoditi zdravstvenom statusu. U slučaju zdravstvenog pristupa, u sklopu plana prehrane dobiti ćete i najnovije kliničke smjernice za prehranu.

  Plan prehrane se sastavlja za 7 različitih dana – broj obroka prema dogovoru. Možemo uklopiti namirnice koje volite, a isključiti one koje ne volite. Nećete biti prisiljavane jesti nešto što ne volite, a imate i opciju da navedete koje namirnice / recepte biste voljeli imati u svom planu.

  Isti plan prehrane možete bez problema ponavljati sljedećih 4-6 tjedna (ili duže), tj. sve dok ostvarujete željene rezultate ili vam plan ne dosadi.

  Provjeru forme radimo 8. dan od početka provođenja plana prehrane kako bi utvrdili jesmo li na dobrom putu, te sukladno tome uvodimo korekcije.

  Za vrijeme naše suradnje sam dostupna na mailu za sva vaša pitanja.

  Sve moje klijentice uz plan prehrane dobivaju i E-book u kojem se nalaze osnovne informacije, smjernice za zdravo kuhanje i odgovori na najčešća pitanja.

  • Veganski planovi prehrane nisu u ponudi
  • Ne sastavljam planove prema željama (keto, LCHF, cikliranje UH, PALEO…) nego isključivo prema tome što smatram da je za vas najbolja i najzdravija opcija u datom trenutku

  INDIVIDUALNI ONLINE PROGRAM TRENINGA

  PROGRAM TRENINGA

  300 kn /

  40 €

  PAKETI:

  Standardni plan prehrane + individualni online program treninga

  500 kn /

  67 €

  Zdravstveni plan prehrane + individualni online program treninga

  600kn /

  80 €

  *za najbolje rezultate preporučam kombinaciju sa planom prehrane

  Prije sastavljanja individualnog programa treninga, potrebno je ispuniti upitnik kako bih dobila uvid u vašu dob, konstituciju i dosadašnje trenažno iskustvo, te kako bi se mogle dogovoriti za broj i tip treninga sukladno postavljenom cilju.

  Treninge možete provoditi u teretani ili kod kuće. Za kućne treninge su potrebni osnovni rekviziti: utezi i trake. Što više rekvizita imate, to ćete duže moći napredovati na treninzima u kućnim uvjetima.

  U sklopu individualnog programa treninga dobivate:

  • Objašnjenje osnovnih pojmova
  • Primjer zagrijavanja
  • Uvodnu pripremu u trening (istezanje, aktivacija, mobilnost…)
  • Program treninga za 4 tjedna koji uključuje:
  • Dogovoreni broj treninga
  • Objašnjenje vježbi + video demonstraciju izvedbe (mene kako izvodim vježbu)
  • Broj serija, ponavljanja, pauze između vježbi
  • Objašnjenje za progresiju iz tjedna u tjedan

  Tjedan dana od početka provođenja programa treninga, ispunjavate i šaljete dokument za praćenje napretka kako bi utvrdile kako je prošao tjedan, kako ste se snašle na treninzima, ako su potrebna dodatna pojašnjenja ili izmjena neke od vježbi.

  U svakom trenutku spremna sam vam pružiti dodatne informacije: gdje možete nabaviti dodatnu opremu, kada se ponovno javiti, što ukoliko se javi bol prilikom izvedbe neke vježbe, kako osigurati napredak iz tjedna u tjedan…

  Za sva vaša pitanja dostupna sam na mailu.

  ONLINE COACHING

  1 MJESEC SURADNJE

  750 kn /

  100 €

  *cijena koja uvijek vrijedi za prvi mjesec suradnje. Nakon što vidite kako sve funkcionira sa mnom, dogovaramo se za nastavak suradnje i nudim vam opciju paketa:

  2 MJESECA SURADNJE

  1.500 kn / 200 €

  1.200 kn /

  160 €

  3 MJESECA SURADNJE

  2.000 kn / 267 €

  1.650 kn /

  220 €

  Online coaching nudim ograničenom broju žena kako bih se svakoj od vas mogla maksimalno posvetiti. Ovaj pristup rezerviran je samo za ambiciozne klijentice koje zaista žele raditi, učiti i napredovati na svim aspektima.

  U sklopu online vođenja dobivate:

  • Individualni plan prehrane
  • Individualni program treninga
  • Tjedni check-in i uvođenje korekcija
  • 1x tjedno edukaciju

  Komunikaciju putem WhatsAppa-a gdje sam svakodnevno dostupna za sva vaša pitanja i da vas maksimalno motiviram na vašem fitnes putovanju

  • Želja za rad i učenje
  • Poštivanje dogovora
  • Prvih tjedan dana šaljete mi slike svih svojih obroka
  • Slanje snimki izvedbi vježbi kako bih vam mogla korigirati formu
  • Da se javite kada god imate neki problem

  Za vrijeme suradnje naša komunikacija je svakodnevna putem WhatsAppa

  E-BOOK: POBIJEDI SVOJE KOMPULZIVNO PREJEDANJE

  100 kn /

  14 €

  Jedan od najčešćih poremećaja u prehrani koji se javlja u fitness krugovima u posljednje vrijeme je kompulzivno prejedanje.

  Problem koji najčešće kreće iz: neznanja, prerestriktivnih dijeta i isključivanja skupina namirnica te velikim dijelom i emocionalnog nezadovoljstva, a završava gubitkom kontrole, prejedanjima u ogromnim količinama i posljedično – krivicom i narušenom slikom o sebi. Osoba koja se kompulzivno prejeda u stanju je pojesti više od 2000kcal za manje od 30 min. 

  Problem je što ovaj poremećaj napreduje, u počecima se „šulja“ da nismo ni svjesni da imamo problem, i vremenom ide samo na gore – prejedanja su češća, porcije veće, a posljedično nezadovoljstvo osobu jako koči u brojnim životnim segmentima (epizode anksioznosti i depresije, izbjegavanje druženja koja su u vezi sa hranom, želja za odustajanjem od treninga..).

  Kao osoba koja je prošla ovaj poremećaj u prehrani i borila se s njim duže od godinu ipo dana, mogu vam reći – moguće je! Trebalo je par mjeseci rada na sebi, učenja, ispravljanja krivih uvjerenja i mitova koji neopravdano kruže fitnes krugovima. Osobno, rad sa psihologom mi je uvelike pomogao u rješavanju ovog problema, a svoje iskustvo sam prenijela u ovaj priručnik.

  Priručnik će vam dati odgovore na sljedeća pitanja:

  • Što je kompulzivno prejedanje
  • Zašto nastaje kompulzivno prejedanje
  • Utjecaj kompulzivnog prejedanja na probavni sustav (sa medicinskog stajališta)
  • Mitovi u prehrani
  • Pitanja koja morate sebi odgovoriti ako zaista želite shvatiti srž svog problema
  • Tips&Tricks kako si samopomoći

  Kao osoba koja je prošla ovaj problem, najbolje vas mogu razumjeti i staviti se u vaše „cipele“. Baš iz tog razloga sam na kraju priručnika nadodala prepiske iz svog dnevnika i dopisivanja sa psihologom kako bi vidjele da nisam bila ništa bolja od vas. Mnoge djevojke su najviše zahvalne baš na tom dijelu.

  Danas, više od dvije godine kasnije, mogu vam reći da živim život punim plućima, kompulzivno prejedanje je daleko iza mene i konačno živim balans koji zagovaram 🙂

  Fitness Community

  Prijateljska komunikacija i razumijevanje temelj je naše zajedničke suradnje 🙂

  Iza sebe imam preko 600 zadovoljnih klijentica, a kako bih osigurala maksimalnu kvalitetu svojih usluga, prijave za individualne pristupe otvaram i zatvaram sukladno popunjenosti kapaciteta.

  0
  godine iskustva u fitness industriji
  0 +
  zadovoljnih klijentica
  0 +
  poslanih recepata, planova prehrane i treninga
  0 +
  online vođenja do transformacije